Video: Gianluigi Buffon sai sankarillisen vastaanoton Pariisissa

buffon pariisissa

40-vuotias italialainen maalivahti-ikoni Gianluigi Buffon siirtyi äskettäin Juventuksesta Paris Saint-Germainiin kaudeksi 2018-2019. Mies sai maanantaina upean vastaanoton Pariisissa. 

Maalivahtilegendaa oli odottamassa tuhansia kannattajia, jotka lauloivat Buffonin nimeä. PSG:ssä on uusi suosikkihahmo!

Buffonilla on pitkä taipale torinolaisessa Juventuksessa, sillä hän edusti seuraa vuodet 2001-2018. Ennen Juventus-vuosia hän torjui Parmassa vuodet 1995-2001. Italian maajoukkueessa hän on pelannut yhteensä 176 ottelua.

Mies on voittanut urallaan muun muassa Italian mestaruuden peräti kahdeksan kertaa sekä MM-kultaa kesällä 2006. Hän oli maajoukkueuransa aikana mukana viisi kertaa MM-kisoissa ja kolme kertaa EM-kisoissa.

Ura Juventuksessa päättyi upeasti, sillä Juventus voitti toukokuussa Italian Cupin neljättä kertaa peräkkäin ja myös seitsemäs peräkkäinen Serie A:n mestaruus tuli plakkariin.

Buffonia pidetään varsin yksimielisesti yhtenä kaikkien aikojen parhaimmista maalivahdeista. Hän on tunnettu myös piinkovana herrasmiehenä niin kentällä kuin sen ulkopuolellakin.

Buffonin upea vastaanotto Pariisissa

Jos video ei jostain syystä aukea, voit katsoa sen TÄSTÄ.
— —
LUE MYÖS: Ranska ja Belgia kohtaavat MM-välierässä tiistaina

Uuden toiminnallisuuden ansiosta voit avata tilin ja lyödä vetoa kätevästi suoraan bannerin kautta. Testaa uutta Trustlyn tarjoamaa toimintoa yläpuolelta!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here