Kroatian Bruno Petkovicin tarkka kuti nousi ratkaisuksi Uefan Nations Leaguen välieräottelussa.

Kroatia kaatoi Hollannin jatkoajan jälkeen numeroin 2-4 (2-2) Nations Leaguen A-liigan välierissä keskiviikkoiltana De Kuip -stadionilla Rotterdamissa, Hollannissa..

90 minuutin jälkeen oltiin numeroissa 2-2. Kroatia oli jo matkalla voittoon, mutta Hollannin vaihtomies Noa Lang tasoitti ajassa 90+6 minuuttia.

Jatkoajalla kuitenkin Kroatia sisuuntui ja teki kaksi maalia. Voittomaali syntyi 98. minuutilla, kun Bruno Petkovic laukoi tarkasti pallon reppuun. Keskikentän 37-vuotias legenda ja jälleen loisto-ottelun pelannut Luka Modric viimeisteli loppunumerot 2-4 rankkarista 116. minuutilla.

Toinen välieräottelu Espanja-Italia pelataan tänään torstai-iltana De Grolsch Veste -stadionilla Enschedessä, Hollannissa. Nations Leaguen finaali ja pronssipeli pelataan sunnuntaina Hollannissa.