Brasilia voitti Portugaliin

Viime yönä suomen aikaan pelattiin harjoitusottelu Brasilian ja Portugalin välillä. Portugali aloitti vahvasti ja meni Raul Meirelesin hieman onnekkaalla maalilla 1-0 johtoon, kun peliä oli pelattu 17 minuuttia. Brasilian puolustus uinahti täysin jaMeireles pääsi tuikkaamaan pallon helpon oloisesti maaliin. Siitä kuusi minuuttia myöhemmin Barcelonan uutuushankinta Neymar keskitti kulmapotkusta PSG:n topparin Tiago Silvan päähän, joka puski pallon maaliin. Tästä 11 minuuttia eteenpäin niin Neymar laittoi Brasilian johtoon luvuin 2-1.

Toisen puoliajan alussa Jo vie Brasilian jo 3-1 johtoon ja näihin numeroihin peli päätyi.

Portugalin tähti Cristiano Ronaldo oli poissa sillä hänellä oli jokin pieni loukkaantuminen eikä halunnut riskeeraa alkavaa kauttaharjoituspelin vuoksi.

Allaolevasta videosta näette pelin koosteen.