Brasilia ja Argentiina vääntävät rankkareille saakka

Brasilia ja Argentiina iskevät yhteen ensi yönä puoli neljältä Suomen aikaa, kun Copa Americassa laitetaan käyntiin välierät. Finaalissa nähdään tämän parin voittajan lisäksi Chilen ja Perun kamppailusta jatkoon menevä maajoukkue. Asetelmat ovat kutkuttavat ja tämä ottelu kannattaa varmasti katsoa, jos ei yöllä nukkumaan ole kiire. Belo Horizontessa pelattava ottelu on kahden klassisen joukkueen kohtaaminen.

Osallistu Coolbetin kesätehtäviin ja voita palkintoja!

Copa American pudotuspeleissä ei jatkoaikaa nähdä, vaan tasatilanteessa edetään suoraan rangaistuspotkuihin. Brasilia pääsi kokeilemaan jo onneaan rankkareilla, kun maaliton tasapeli Paraguayta vastaan ratkaistiin pilkuilla. Vaikka Roberto Firmino missasi omansa, etenivät brassit tästä jatkoon. Brasilian tähtisikermä on varmasti valmis kohtaamaan Argentiinan, vaikka edellinen ottelu oli heiltä aavistuksen vaisuhko.

Argentiina kaatoi Venezuelan 0-2 edeten näihin Copa American välieriin. Lautaro Martinez ja Giovani Lo Celso iskivät maalin mieheen. Tähän matsiin Argentiina lähtee kertoimien puolesta altavastaajana. Siinä on perää, sillä Brasilia ei ole päästänyt tässä turnauksessa vielä maaliakaan omaan verkkoon. Tänään argentiinalaiset saavat tehdä taikojaan, mikäli haluavat murtaa Brasilian vankan puolustuksen. Arvokisamenestystä ei argentiinalaisille ole aikoihin suotu, jota he varmasti janoavat Leo Messin johdolla rankasti.

Puolivälierissä neljästä ottelusta jopa kolme meni maalittomana rangaistuspotkuihin. Argentiinan ottelu oli siis ainoa, joka ratkesi varsinaisella peliajalla. Maaleilla ei ole siis näissä pudotuspeleissä herkuteltu, eikä niitä varmasti liiaksi asti nähdä ensi yönäkään. Pelivalinta kohdistuu tasapeliin, joten rankkarit nähdään jälleen.

Pelivalinta: tasapeli (3.30 @Coolbet)

LYÖ VETOA!

Lue myös: KuPS:lle kova vahvistus hyökkäykseen – Tuco palaa Suomeen

Uuden toiminnallisuuden ansiosta voit avata tilin ja lyödä vetoa kätevästi suoraan bannerin kautta. Testaa uutta Trustlyn tarjoamaa toimintoa yläpuolelta!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here