Berliinin paikallinen Unionin ja Herthan kesken

Berliinin paikallisottelu Union Berlinin ja Hertha Berliinin välillä on eittämättä lauantain mielenkiintoisimpia matseja. Kyseessä on ensimmäinen pääsarjakohtaaminen näiden joukkueiden välillä yhdistyneessä Saksassa.

Stadion An der Alten Försterei on illan näyttämönä Berliinin paikallisottelussa. Kyseessä on siis Bundesliigaan nousseen Unionin kotiottelu ja kotietu on kiistatta merkityksellinen. Stadionin pienestä kapasiteetista johtuen Herthan kannattajia ei suurilukuisesti stadionilla nähdä.

Kummatkin joukkueet ovat saaneet pelituntumaa menneeltä viikolta Saksan cupissa. Tiistaina Union teki visiitin Freiburgiin, josta Die Eisernen saalisti jatkopaikan 1-3 vierasvoitolla. Keskiviikkona oli Herthan vuoro otella jatkopaikasta cupissa. Vieraaksi saapui 2. Bundesliigaa pelaava Dynamo Dresden, joka laittoi kotijoukkueen todella lujille. Varsinainen peliaika päättyi 2-2 lukemiin, mutta rankkareilla Hertha hanskasi lopulta jatkopaikan itselleen.

Bundesliigassa Hertha on saavuttanut hieman enemmän pisteitä tililleen. 11. sijalla oleva Hertha on kerännyt 11 pistettä, kun taas Union sinnittelee putoamisviivan yläpuolella seitsemällä pisteellä. Paljon kuvaavaa on se, että Unionin seistemästä pisteestä kuusi on kerätty kotiotteluista. Nämä pisteet tulevat voitoista Freiburgia ja Borussia Dortmundia vastaan. Dortmund-voitto osoittaa sen, että piskuinen Union pystyy haastamaan kotikentällään minkä joukkueen tahansa.

Kerroinjakauma 2.80 – 3.45 – 2.60 osoittaa Herthan olevan aavistuksen verran ennakkosuosikki tähän kamppailuun. Union on kuitenkin ollut pelillisesti vahva, eikä sen puolustus ole vuotanut yhtä kovasti kuin Herthalla. Pelivihjeessä lähdetäänkin hakemaan Unionille kolmea pistettä, ottaen tasapelin uhan pois. Tämä on ehdottomasti ottelu, jonka katsomista suosittelen lämpimästi.

Pelivihje: Union Berlin, tasapeli ei vetoa (1.96 @Coolbet)

LYÖ VETOA!

Klassikkovideo: Peter van Vossen ja yksi kaikkien aikojen maalipaikan missauksista 1997

Uuden toiminnallisuuden ansiosta voit avata tilin ja lyödä vetoa kätevästi suoraan bannerin kautta. Testaa uutta Trustlyn tarjoamaa toimintoa yläpuolelta!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here