Klassikkovideo: Peter van Vossen ja yksi kaikkien aikojen maalipaikan missauksista 1997

peter van vossen puoliaika

Hollantilainen Peter van Vossen pelasi hienon uran vuosien 1989-2004 aikana. Uransa isoimman maalipaikan missauksen hän suoritti Skotlannissa.

Skotlannin jalkapallon isoin ottelutapahtuma on Old Firm, eli kahden suurimman kohtaaminen, jossa perinteiset Glasgow Celtic ja Glasgow Rangers iskevät yhteen. Eräässä Old Firmissä nähtiin ikimuistoinen maalipaikan missaus, jossa Rangersia edustanut van Vossen oli pääroolissa.

Celtic ja Rangers pelasivat kiihkeää paikalliskamppailuansa maaliskuussa 1997. Rangers johti ottelua 0-1, kun joukkue pääsi kahdella nollaa vastaan -läpiajoon. Pallo syötettiin van Vossenille, jolla oli edessään täysin tyhjä maali, mutta huolimattomuus ja ilmeisesti kenttämiehen pikkuruinen erikoinen olivat syynä siihen, että laukaus leijaili reilusti yli maalin. Rangers kuitenkin voitti ottelun numeroin 0-1, joten tuo maalipaikan missaus ei kuitenkaan ratkaissut mitään.

Van Vossen oli kova pelimies, sillä hän pelasi urallaan Hollannin maajoukkueessa yhteensä 31 ottelua, joissa syntyi yhdeksän maalia.

Peter van Vossen ja missaus

Jos video ei jostain syystä avaudu, voit katsoa sen TÄSTÄ.
— —
KATSO MYÖS: Video: Japanin divarissa nähtiin kaksi maalia yli puolesta kentästä parin minuutin sisään!

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän