24-vuotias amerikkalaispelaaja Marlon Fossey näytti melkoista akrobatiaosaamistaan Belgian pääsarjassa.

Standard Liegen ja Zulte Waregemin välinen kamppailu päättyi tasanumeroihin 2-2 (2-0) Belgian pääsarjassa, First Division A:ssa, lauantaina.

Kotijoukkue Standard Liege meni johtiin 14. minuutilla Marlon Fosseyn maalilla. Fosseyn tuuletus oli hämmentävän tyylikäs hyppysarja, ja mies oli itsekin hieman pyörällä päästään.

Noe Dussenne lisäsi avausjakson lopussa taukojohdoksi 2-0. Vierasjoukkue Zulte Waregem tuli kuitenkin viimeisen vartin aikana tasoihin Alieu Faderan komealla kavennusmaalilla ja Alioune Ndourin tasoitusosumalla.

18 joukkueen First Divison A:ta on pelattu 30 kierrosta ja kärjessä jatkaa Genk 68 pisteellä. Standard Liegen on seitsemäntenä 46 pisteellä.