Belgia, Saksa ja Sveitsi varmistivat kisapaikkansa

Eilen pelatuissa MM-karsintaotteluissa, Belgia varmisti paikkansa kisoissa voittamalla Romelu Lukakun kahdella maalilla Kroatian 2-1. Kroatia pääsee tästä lohkosta jatkokarsintoihin.

Saksa varmisti paikkansa voittamalla Irlannin 3-0. Maalintekijöinä kunnostautuivat Sami Khedira, Andre Schrülle, sekä Mesut Özil. C-lohkosta Ruotsi etenee jatkokarsintaan voitettuaan Itävalan luvuin 2-1. Illan sankari länsinaapurissa oli Zlatan Ibrahimovic yhdellä maalilla, sekä yhdellä maalisyötöllään.

Sveitsi pelasi eilen Albaniaa vastaan vieraissa ja voitti 1-2 . Ensimmäinen puoliaika päättyi luvuin 0-0, mutta heti toisen puoliajan ensiminuuteilla Xherdan Shaqiri vei Sveitsin johtoon. Michael Lang  lisäsi Sveitsin johdon 2-0, mutta loppuhetkillä Albania kavensi pilkulta luvut 1-2. E-lohkon karsintapaikka on vielä avoinna Islannille ja Slovenialle. Ratkaisevat ottelut pelataan ensi viikolla.