Bayernin ylivoimaan riittää luottoa triplauksessa

Bayernin ylivoimaan riittää luottoa triplauksessa, kun kupongille nostetaan munchenilaisten lisäksi myös poiminta FA Cupin matsista.

Triplauksen tarkoituksena on vähintään kolminkertaistaa 10 – 30 € alkupanos perjantaina ja jatkaa panoksen triplaamista lauantaina ja sunnuntaina, jos perjantain vetosi osuu. Panoksena toimii edellisen päivän voittosumma ja kertoimen tulee olla joka päivä vähintään 3,00. Triplauksen läpipelanneet jakavat joka viikonloppu 2000 € rahapalkinnon!

FA Cupin 3. kierros viikonloppuna – tässä Valioliigan joukkueiden matsit

Mönchengladbach ja Bayern Munchen ottavat yhteen Bundesliigan ainoassa perjantaipelissä, eikä vieraat ole suotta ennakkosuosikkeja Borussia Parkilla. Bayernin sarjajohto kakkosena olevaan RB Leipzigiin on tällä hetkellä kaksi pistettä, kun 14 kierrosta on takana. Gladbach ei ole Bayernin johtoa ihan heti hätyyttelemässä, sillä joukkue löytyy sarjasta vasta sijalta seitsemän, 12 pistettä kärkeen.

Bayern on siinä iskussa, mihin viime kauden dominoinnin jälkeen jäi. Uskalletaan myös panostaa vierasvoittoon tänä iltana, kuitenkin sillä ehdolla, että myös kotijoukkue onnistuu vähintään kertaalleen maalaamaan. Bayern ei ole vieraissa clean sheetejä onnistunut pitämään ja vaikka isänniltä Marcus Thuram puuttuukin, on hyökkäyksessä silti laatua kerrakseen. Bayern ei tänään helpolla pääse vaikka voittoon uskonkin.

Toinen kohde lapulle nostetaan FA Cupista, jossa Wolves isännöi toista Valioliigasta tuttua seuraa Crystal Palacea. Tähän vääntöön lähdetään hakemalla Wolvesin maalia, jonka hyökkäyspeli on kieltämättä Raul Jimeneziä kaivannut.

Portugalilaisluotsi Nuno on kuitenkin osoittanut sen, että kapealla nipulla operoiva kotijoukkue ei liiemmin lähde kierrättämään edes cup-peleissä. Eiköhän Wolves tänään melkolailla ykkösillä otteluun lähde ja vähintään yhden Palacen verkkoon iskee ihan jo senkin uhalla, että Roy Hodgson kierrättää kokoonpanoa enemmän.

TRIPLAUKSEEN!

Video: Pafos murskasi Olympiakosin – Onni Valakari painoi 2+1

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän