Bayernin dominanssi kohti mestaruutta jatkuu

Bayernin dominanssi kohti mestaruutta jatkuu, kun tänä perjantaina edessä on vierasreissu Berliiniin. Triplauslapulla myös edustettuna kohde ottelusta Fiorentina-Inter.

Triplauksen tarkoituksena on vähintään kolminkertaistaa 10 – 30 € alkupanos perjantaina ja jatkaa panoksen triplaamista lauantaina ja sunnuntaina, jos perjantain vetosi osuu. Panoksena toimii edellisen päivän voittosumma ja kertoimen tulee olla joka päivä vähintään 3,00. Triplauksen läpipelanneet jakavat joka viikonloppu 2000 € rahapalkinnon!

Klo 21:00 Berliinin Olympiastadionilla vihelletään käyntiin tämän perjantain perinteinen Bundesliigamatsi, kun Hertha pyrkii estämään Bayernin ylikävelyn. Helppoa se ei ole, sillä Hans-Dieter Flickin nippu on jatkamassa sitä tahtia mihin viime kauden pääteeksi jäätiin.

Alunperin mielessä kävi heittää sinkkuna Robert Lewandowskin yli 1.5 maalin ylittävä kohde kertoimella 3.25, mutta heitetään hieman maltillisempi kattaus kuitenkin. Bayern on omassa kastissaan ja tulee tämän matsin harjaamaan, sekä tekee vähintään pari häkkiä.

Toisessa kohteessa siirrytään Berliinistä 1234 kilometriä etelään, jossa Fiorentina isännöi Scudetto-taistelussa olevaa Interiä. Paperilla vieraat lähtevät tietysti ennakkosuosikkina, mutta Fiorentina tiedetään suhteellisen arvaamattomana joukkueena.

Inter kuuluu sarjan maalirikkaimpien jengien kärkeen, joten tämän kaltaiset kertoimet overien ohessa saavat iskemään kiinni. Suurinta jännitystä saadaan siitä, onnistuuko Viola upottamaan pelivälinettä kertaakaan vieraiden verkkoon.

TRIPLAUKSEEN!

Cristiano Ronaldo täyttää 36 vuotta – videokoosteessa 50 unohtumatonta osumaa

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän