Cristiano Ronaldo täyttää 36 vuotta – videokoosteessa 50 unohtumatonta osumaa

Juventuksen ja Portugalin maajoukkueen supertähti Cristiano Ronaldo täyttää perjantaina 36 vuotta. Oikein hyvää syntymäpäivää mestarille!

Ikinuori Cristiano Ronaldo siirtyi kesällä 2018 nelivuotisella sopimuksella Juventukseen, ja verkot ovat heiluneet tiuhaan tahtiin myös Italiassa. Ennen Juventusta mies pelasi Real Madridissa vuodesta 2009 lähtien. Hänestä tuli Real Madridin historian eniten maaleja tehnyt pelaaja lokakuussa 2015, jolloin hän ohitti maalimäärässä legendaarisen Raulin. Ennen Real-uraa Ronaldo pelasi Manchester Unitedissa vuodet 2003-2009.

Kyseessä on eittämättä yksi historian parhaimmista pelaajista – ja Ronaldo on myös voittanut urallaan paljon. Mestarien liigan mies on voittanut viisi kertaa, Espanjan mestaruuksia on kaksi, Valioliigan mestaruuksia kolme ja Italian mestaruuksia yksi.

Portugalin maajoukkueessa hän on pelannut 170 ottelua, joissa on syntynyt komeasti 102 maalia. Portugali voitti Ronaldon johdolla EM-kultaa kesällä 2016

Alla olevalla videolla Ronaldon kaikki maalit ja syötöt tällä kaudella. Tosi ei ihan kaikki, sillä viime viikonloppuna Ronaldo painoi kaksi maalia, kun Juventus voitti Fiorentina 3-0.

Cristiano Ronaldo täyttää 36 vuotta

Jos video ei aukea, voit katsoa sen TÄSTÄ.
— —
KATSO MYÖS: Video: Laukaus menee 20 metriä ohi – maalivahti peittää alakulman heittäytymällä

Uuden toiminnallisuuden ansiosta voit avata tilin ja lyödä vetoa kätevästi suoraan bannerin kautta. Testaa uutta Trustlyn tarjoamaa toimintoa yläpuolelta!

1 kommentti

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here