Bayern München tiedotti: Thomas Tuchel saa väistyä kauden jälkeen

Bayern München -luotsi Thomas Tuchel ei jatka saksalaisjätin peräsimessä kuluvan kauden jälkeen. Bayern tiedotti asiasta keskiviikkona.

Kolmen ottelun tappioputkessa seilaava Bayern München hakee ensi kaudeksi uutta päävalmentajaa. Seura tiedotti asiasta keskiviikkona. Nykyinen pääkäskijä Thomas Tuchel jatkaa kuitenkin näillä puhein seurassa tämän kauden loppuun asti.

”Meillä on hyvä ja avoin keskustelu aiheesta. Päätimme yhdessä lopettaa tulevaan kesään. Tavoitteemme on nyt etsiä uusi jalkapalloilullinen suunta uuden päävalmentajan johdolla ensi kaudeksi”, seuran toimitusjohtaja Jan-Christian Dreesen kommentoi tiedotteessa.

Bayern München on voittanut Bundesligan 11 viimeisintä mestaruutta. Häikäisevä putki uhkaa tällä kaudella mennä poikki, sillä Leverkusen johtaa sarjaa kahdeksan pisteen erolla toisena olevaan Bayerniin. Sarjaa on pelaamatta 12 kierrosta.

Mestarien liigassa Bayern on edelleen mukana, mutta se hävisi viime viikolla neljännesvälierien ensimmäisessä osaottelussa vieraskentällä Laziolle 1–0.

Lehtihuhuissa Tuchelin korvaajaksi on kaavailtu muun muassa Ole Gunnar Solskjæria ja Zinedine Zidanea. Bayernin on huhuttu olevan kiinnostunut myös Leverkusenia luotsaavasta Xabi Alonsosta, jota on viety myös Liverpooliin.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän