Bayern München teki kaksi tärkeää jatkosopimusta

Bayern-München-old-logoSaksan Bundesliigaa johtava Bayern München tiedotti eilen ja tänään tehneensä jatkosopimukset espanjalaisen Thiago Alcantaran sekä ranskalaisen Kingsley Comanin kanssa.

20 kertaa Espanjan maajoukkueessa esiintynyt 26-vuotias Thiago siirtyi Bayern Müncheniin vuonna 2013 FC Barcelonasta ja hänen sopimuksensa oli voimassa vuoteen 2019. Bayern tiedotti perjantaina, että Thiagon sopimukseen on ruuvattu nyt kaksi lisävuotta.

– Thiago on yksi Euroopan parhaista ja tavoitelluimmista keskikenttäpelaajista. Olemme todella tyytyväisiä, kun saimme tehtyä hänen kanssaan pitkän sopimuksen, Bayern Münchenin puheenjohtaja Karl-Heinz Rummenigge kertoi seuran verkkosivuilla.

Torstaina Bayern tiedotti Kingsley Comanin vuoteen 2020 ulottuvasta jatkosopimuksesta. 20-vuotias Coman on pelannut Bayernissa kaksi edellistä vuotta lainalla Juventuksesta, joten saksalaisseura käytti nyt hänen sopimuksessaan olleen osto-option.

– Coman on pelaaja, jolla on valtavasti potentiaalia. Uskomme, että hänestä on paljon apua meille tulevina vuosina, Rummenigge sanoi.

Bayern München johtaa Saksan Bundesliigaa kahdeksan pisteen erolla ennen toisena tulevaa RB Leipzigiä. Bayern putosi Mestarien liigan puolivälierävaiheessa Real Madridille ja Saksan cupissa tie tyssäsi välieriin Dortmundia vastaan.