Augsburg altavastaajan asemassa Kölnin isäntänä

Augsburg lähtee altavastaajan asemassa otteluun Kölniä vastaan ja tätä Bundesliigan perjantaipeliä hyödynnetään myös Triplauksessa.

Miksi lyödä vetoa Coolbetillä?

Triplaus-kilpailussa pelaajan tarkoituksena on triplata aloituspanoksensa (10-30€) perjantaista sunnuntaihin, eli kolmen päivän ajan. Mikäli tämä onnistuu, pääsee pelaaja omien voittojensa lisäksi käsiksi vähintään 2000€ jackpotiin!

Klo 21:30 alkaen on taas tarjolla perinteistä Bundesliigan perjantaifutista, kun WWK Arenalla yhteen iskevät sarjapaikasta kamppailevat Augsburg ja Köln. Köln lähtee kamppailuun ennakkosuosikin viitta harteillaan, sillä vierasjoukkueen tilanne on näistä kahdesta se tukalampi.

Köln on tällä hetkellä sarjassa toiseksi viimeisenä, takana ainoastaan floppikautta pelaava Schalke. Augsburg on hieman paremmassa asemassa, kun 12. sijan myötä joukkueella on seitsemän pisteen kaula karsijan paikalle.

Kölnin on pakko päästä voiton syrjään kiinni, sillä Bundesliigassa on jäljellä enää neljä ottelukierrosta. Augsburg on kuitenkin kotonaan ollut mukiinmenevässä iskussa, kun taas Kölnin vierasrekordi on todella murheellista katsottavaa. Kolmosen kerroin on pakko napata kiinni ja sinkkulinjalla kohti Triplaus-viikonloppua!

TRIPLAUKSEEN!

Uuden toiminnallisuuden ansiosta voit avata tilin ja lyödä vetoa kätevästi suoraan bannerin kautta. Testaa uutta Trustlyn tarjoamaa toimintoa yläpuolelta!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here