Atletico Madridin maalittomuudella triplaukseen

Triplauksen ykköspäivään hyökätään rohkeasti sinkkukohteen kera. Valencian ja Atletico Madridin kohtaaminen La Ligassa kannustaa kokeilemaan vieraiden jäämistä nollille.

Triplauksen tarkoituksena on vähintään kolminkertaistaa 10 – 30 € alkupanos perjantaina ja jatkaa panoksen triplaamista lauantaina ja sunnuntaina, jos perjantain vetosi osuu. Panoksena toimii edellisen päivän voittosumma ja kertoimen tulee olla joka päivä vähintään 3.00. Triplauksen läpipelanneet jakavat joka viikonloppu 2000 € rahapalkinnon!

Valencia – Atletico Madrid

Harvinaisen korkeaa kerrointa tarjotaan tänään siis madridilaisten nollille jäämisestä. Atletico on tehnyt La Ligassa 11 vierasotteluun vaivaiset kahdeksan maalia ja kaksi edellistä sarjaottelua on mennyt ilman maalia kotijoukkueen verkkoon.

Valencia on voittanut kolme edellistä La Ligan otteluaan päästämättä maaliakaan. Valencialaiset kykenevät myös nollaamaan kärkijoukkueita, tästä esimerkkinä 2-0 voitto Barcelonasta vastikään.

Atletico tunnetaan vähämaalisena joukkueena ja en ihmettelisi laisinkaan, jos tänään Valenciassa sama nyhjäys jatkuu. Tästä syystä isketään triplaten tähän sinkkuna.

TRIPLAAMAAN!

 

Uuden toiminnallisuuden ansiosta voit avata tilin ja lyödä vetoa kätevästi suoraan bannerin kautta. Testaa uutta Trustlyn tarjoamaa toimintoa yläpuolelta!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here