AS Roma v FC Barcelona puoliaika

AS Roma teki tiistai-iltana uskomattoman kovan tempun, kun joukkue kaatoi Barcelonan numeroin 3-0 Mestarien liigan puolivälierien toisessa osassa. Näin ollen Barcan avausosaottelun 4-1-kotivoitto ei riittänyt mihinkään!

Edin Dzeko aloitti Roman takaa-ajon heti 6. minuutilla tekemällä 1-0-osuman. Sitten 58. minuutilla seuralegenda Daniele De Rossi laittoi rankkarin sisään ja lukemat olivat kutkuttavasti 2-0.

Tuhkimotarina sai ihanan sinettinsä 82. minuutilla, kun Konstantinos Manolas puski 3-0-maalin. Roma etenee siis sensaatiomaisesti välieriin vierasmaalisäännön turvin yhteismaalein 4-4.

Tiistai-illan toisessa ottelussa Liverpool kaatoi Man Cityn numeroin 1-2 ja etenee välieriin yhteismaalein 5-1. Lue lisää TÄSTÄ.