Arturo Vidal: ”Atletico pelasi rumaa jalkapalloa maailman parasta joukkuetta vastaan”

arturo_ vidal

Bayern Munchenin chileläinen keskikenttäpelaaja Arturo Vidal ei peitellyt pettymystään, kun saksalaisjoukkue putosi tiistaina Mestarien liigan välierävaiheessa Atletico Madridille. Vidalin mukaan espanjalaiset pelasivat ”rumaa jalkapalloa maailman parasta seuraa vastaa”.

Bayern Munchen ei pystynyt kääntämään ensimmäisessä osaottelussa kärsittyä 1-0 tappiota edukseen, vaan Atletico Madrid eteni Mestarien liigan finaaliin vierasmaalisäännön turvin yhteismaalein 2-2.

– En tiedä miksi pallo ei mennyt sisään. Saimme niin monta paikkaa molemmissa otteluissa, Vidal ihmetteli ottelun jälkeen Football Espana -sivuston mukaan.

Atleticon pelitapa ei miellyttänyt Vidalia. Antoine Griezmann käytti tiistaina Atleticon ensimmäisen todellisen maalipaikan tehokkaasti hyväkseen.

– He pelasivat rumaa jalkapalloa maailman parasta joukkuetta vastaan. Atletico näki pallon ainoan kerran, kun he tekivät maalin, Vidal latasi.

– Olemme tietysti pettyneitä, mutta meillä on yhä palkintoja joita voimme voittaa. Olemme maailman paras joukkue, vaikka aina paras ei voita. Joskus jalkapallo vain on tällaista. Olimme mielestäni parempia molemmissa otteluissa. Hallitsimme palloa, mutta emme käyttäneet mahdollisuuksiamme, Vidal sanoi.

Atletico Madrid luotti valmentajansa Diego Simeonen luomaan pelisuunnitelmaan. Espanjalaiset puolustivat tiiviisti ja iskivät tehokkaalla prosentilla vastaan aina paikan tullessa.

– He (Atletico) käyttivät omansa, joten he ovat finaalissa. Jalkapallo on tällaista, Vidal sanoi.

Real Madrid ja Manchester City ratkaisevat tänään toisen finaalijoukkueen kello 21.45 Suomen aikaa käynnistyvässä ottelussa.

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here