Dokumenttivideo: 30-vuotias syntymäsokea Arsenal-fani Joonas Simojoki

joonas simojoki tykkimies katsomme tuntea puoliaika

joonas simojoki tykkimies katsomme tuntea puoliaika

Metropolia Ammattikorkeakoulun opiskelijatuotantona tehty ja äskettäin Viasatin Viafreella julkaistu Tykkimies-dokumenttivideo tekee kunniaa 30-vuotiaalle syntymäsokealle Arsenal-fanille Joonas Simojoelle. 

— — —

VIDEO KATSOTTAVISSA ILMAISEKSI TÄSTÄ.

— — —

Katsomme jalkapalloa, mutta pystymmekö todella tuntemaan sen?

Me kaikki jaamme tunteen intohimosta, joka ei tunne rajoja. Tykkimies on henkilökuva miehestä, joka ei ole antanut aistirajojen estää intohimoaan lajia tai
suosikkijoukkuettaan kohtaan.

Lontoolainen Arsenal on ollut lapsesta asti Joonaksen suosikkiseura. Arsenalin 2000-luvun kultaisista vuosista alkaa olla aikaa ja kauden 2017-2018 alkukaan ei lupaa suuria.

Marraskuisena viikonloppuna Arsenalilla on edessä kauden kovin haaste, kun vastaan asettuu huippuvireessä oleva Manchester City. Millaisia tuntemuksia ja ajatuksia fani käy läpi ennen ottelua ja sen aikana fanibaarin tuolilla istuessaan? Rajoittaako näköaistin puuttuminen mahdollisuutta kokea jalkapallo-ottelua?

”Hankala verrata, kun ei oo koskaan nähnyt, millaista se seuraaminen on näkevän näkökulmasta, mutta en mä sitä ainakaan fiilistasolla koe, että se rajoittaisi”, kuvailee Simojoki dokumentissa.

”Tarve tehdä Tykkimies-dokumentti syntyi päähenkilön inspiroivasta asenteesta, myös meidänkin intohimona olevaa, jalkapalloa kohtaan. Pyrimme etsimään uutta lähestymiskulmaa jalkapallon kokemiseen”, kommentoivat puolestaan dokumentin tehneet Akseli Innanen, Sami Hakala ja Anssi Shemeikka.

— —

Lisää uutisia verkkosivuiltamme löytyy TÄÄLTÄ.

Lähde, kuva ja video: Viasatin Viafree

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän