Aliarvostetun voittajan jäähyväiset – Michael Carrick lopettaa

Carrick Puoliaika

Carrick Puoliaika

Manchester Unitedin pitkäaikainen luottopelaaja Michael Carrick ilmoitti lopettavansa uransa tämän kauden loppuun. Carrick voitti urallaan valtavan määrän pystejä ja oli kentällä ratkaisun hetkillä, mutta jäi usein joukkuetovereidensa varjoon.

36-vuotias Carrick pelasi parhaat vuotensa 2006-2013 Paul Scholesin rinnalla ManU:n keskikentän pohjalla. Pari täydensi toisiaan: Carrickin oikea-aikainen sijoittuminen ja puolustava rooli avasi tilaa Scholesin mestarilliselle pelinrakentelulle.

Carrickin periksiantamattomuus teki hänestä äärimmäisen arvostetun hahmon joukkueen sisällä. Joukkuetoverit valitsivatkin hänet vuonna 2013 Manchester Unitedin Vuoden pelaajaksi.

Kirkkaimmat parrasvalot eivät koskaan valaisseet Carrickia, vaan otsikot kirjoitettiin hänen joukkuetovereidensa suorituksista. Englannin maajoukkuevalinnoissakin hän jäi monesti Steven Gerrardin, Frank Lampardin ja Scholesin taakse. Kuitenkin hän edusti

Englantilaisen saavutuksia ei kuitenkaan voi vähätellä. Hän on viisinkertainen Valioliigan mestari ja voittanut kertaalleen myös Mestarien liigan ja Eurooppa-liigan. Hän ehti edustaa urallaan Manchester Unitedin ja West Hamin lisäksi Tottenhamia sekä lainalla Swindon Townia ja Birmingham Cityä. Tähän mennessä vyöllä on 480 Valioliiga-ottelua, joissa on syntynyt 23 maalia.

Carrick ja parhaat palat kaudelta 2012-13

Lisää uutisia brittikentiltä TÄÄLLÄ.

Uuden toiminnallisuuden ansiosta voit avata tilin ja lyödä vetoa kätevästi suoraan bannerin kautta. Testaa uutta Trustlyn tarjoamaa toimintoa yläpuolelta!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here