AC Milan otti kotivoiton keskiviikkoiltana Serie A:ssa. Alessio Romagnoli teki kerrassaan mahtavan voittomaalin lisäajalla.

AC Milan kaatoi Genoan numeroin 2-1 (1-0) Italian Serie A:n keskiviikkoillan ainoassa kamppailussa. Suso vei kotijoukkueen johtoon heti 4. minuutilla, mutta Genoa tuli tasoihin 56. minuutilla AC Milanin Romagnolin omalla maalilla.

Romagnoli nousi kuitenkin lopulta ottelun sankariksi lauottuaan upean osuman lisäajalla. Pallo pomppi rankkarialueen ulkopuolella Romagnolille, joka laukoi haastavasta asennosta korkean kaaripallon kohti maalia. Pallo leijaili Genoa-maalivahti Andrei Radun yli 2-1-voittonumerot siihen!