FC Interin Albion Ademi teki neljä maalia 10 minuutin sisään Suomen Cupissa

albion ademi inter puoliaika

Suomen Cupin lohkovaiheissa pelattiin päätöskierros lauantaina. FC Inter kävi hakemassa 0-7-vierasvoiton Honka Akatemiasta ja turkulaisten 19-vuotias Albion Ademi pamautti neljä maalia 10 minuutin sisään.

Ademin maalit syntyivät ottelun toisella jaksolla. Nuorukainen teki 0-4-maalin 73. minuutilla, jonka jälkeen hän maalasi 79., 82. ja 83. minuuteilla viimeistellen loppunumerot 0-7 (0-3).

FC Honka puolestaan otti kovan päänahan, kun joukkue kaatoi HJK:n numeroin 2-1 (1-0). Javier Hervas teki voittomaalin 92. minuutilla. Samalla Honka otti lohkovoiton ennen HJK:ta.

Lohkovoittajat KuPS, SJK, Ilves, FC Honka ja FC Inter etenevät suoraan Cupin puolivälieriin. Lohkokakkoset AC Oulu, VPS, FC Lahti, HJK ja EIF sekä paras lohkokolmonen Haka jatkavat puolivälieräkarsinnassa, joissa ratkaistaan loput kolme puolivälieräpaikkaa.