33-vuotias irlantilaispelaaja Alan Judge pamautti kerrassaan mahtavan maalin Englannin Kakkosliigassa tiistai-iltana.

Colchester United ja Rochdale pelasivat 1-1-tasapelin Englannin neljänneksi korkeimmalla sarjatasolla, Kakkosliigassa, tiistai-iltana. Toisen jakson alussa nähtiin kenties sarjakauden komein osuma.

Ottelua oli pelattu 53 minuuttia, kun kotijoukkue Colchester United hyökkäsi. Pallo syötettiin Alan Judgelle, joka oli usean Rochdale-pelaaja ympäröimänä. Judge päätti yllättäen laukoi noin 30 metristä, ja pallo leijaili vastustamattomasti maaliin!

24 joukkueen Kakkosliigaa on pelattu nyt 26-28 kierrosta ja kärkipaikalla on 59 pisteellä Forest Green Rovers, jonka Fifa valitsi maailman ympäristöystävällisimmäksi jalkapallojoukkueeksi syksyllä 2020. Kotivoiton ottanut Colchester United on sijalla 21, kun kasassa on 27 pistettä.