Video: Villarrealin Aissa Mandi puski hämmentävän oman maalin lisäajan viimeisillä sekunneilla

Villarreal oli pitkään kiinni arvokkaassa vierasvoitossa Atletico Madridista. Toppari Aissa Mandin oma maali kuitenkin tasoitti pelin viime hetkillä.

Viikonlopun LaLiga-kierros huipentui sunnuntai-illan myöhäisottelussa huippukamppailuun Atletico Madridin ja Villarrealin välillä.

Hallitseva Eurooppa-liigan mestari Villarreal oli aivan ottelun loppuhetkiin asti kiinni hivenen yllättäen täydessä pistepotissa hallitsevan mestarin Atletico Madridin kotikentällä.

Erotuomarin antamasta viiden minuutin lisäajasta oli jäljellä vain joitakin sekunteja, kun 1–2-tappioasemassa ollut Atletico Madrid onnistui tasoittamaan pelin.

Atleticon pelaaja lähetti epätoivoisen keskityksen laidalta, joka päätyi suoraan Villarrealin Aissa Mandille. Toppari yritti pudottaa pallon hallitusti taaksepäin maalivahti Geronimo Rullille. Kaksikon välillä oli kuitenkin kommunikaatiokatkos, sillä Rulli luuli Mandin päästävän pallon ylitseen ja oli liikkunut ennakoivasti pois maaliltaan. Mandin pusku yllätti Rullin täysin, eikä hän enää ehtinyt pelastamaan tilannetta.

Dramaattisen lopun myötä ottelu päättyi tasalukemiin 2–2.

Aissa Mandin ja Geronimo Rullin kommunikaatiossa oli dramaattisia ongelmia

https://twitter.com/GalacticosCris/status/1432102744610033667

Mikäli video ei näy, voit katsoa sen TÄSTÄ!


KATSO MYÖS: Klassikkovideo: Rene Higuitan ikoninen skorpionipotkutorjunta

2 Kommentit

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän