AIK on selkä seinää vasten

AIK on tänä iltana selkä seinää vasten. Luvassa on toinen osaottelu Mestarien liigan karsintoja. Vastassa on tietysti NK Maribor, joka klaarasi ensimmäisen osan lukemin 2-1. Nyt mennään kuitenkin Tukholman Solnaan, Friends Arenalle. Tällä stadionilla AIK ei halua hävitä. Mestarien liiga on vahvasti edelleen tähtäimessä.

Vastakkain ovat maidensa hallitsevat mestarit. Maribor nosti pyttyä viime keväänä selvällä erolla Olimpija Ljubljanaan, kun taas AIK taisteli pokaalista aina viimeiselle kierrokselle saakka. Joukkueet ovat kohtalaisen tasaisia keskenään, joten kotietu tuo merkitystä. Maribor sai etulyöntiaseman toiseen osaan, kun Sasa Ivkovic iski slovenialaisille voittomaalin.

Omissa papereissani AIK kuitenkin pystyy selvittämään tämän haasteen. Rikard Norlingin ryhmästä löytyy laatua ja kausi on sujunut Allsvenskanin puolella hyvin. AIK on edelleen yksi suuria suosikkeja Malmön ohella voittamaan sarjan. Nyt on kuitenkin edessä tärkeä ratkaisuottelu ja tarvitaan Sebastian Larssonin sekä Henok Goitomin kaltaisia pelaajia johtamaan joukkuetta kokemuksella. Edellä mainitut kaverit tehtailivat jo vierasottelussa Gnagetin ainokaisen osuman.

Kotijoukkueella on kaikki mahdollisuudet selvittää paikkansa jatkoon, mikäli sama kaava toistuu kuin Ararat-Armeniaa vastaan. Tukholmalaiset kokivat vieraissa tappion, mutta kotiottelussa tapahtui kasvojen pesu – Gnaget jyräsi jatkoon. Kotona AIK on pitänyt myös hyvin oman pään puhtaana, joten Maribor tuskin pääsee vierasmaaleja iskemään. Siispä pelivalinnaksi lähtee AIK:n suora voitto mukavalla yli kahden kertoimella.

Pelivalinta: AIK Tukholma (2.03 @Coolbet)

LYÖ VETOA!

Lue myös: Jarkko Wiss jatkaa Ilveksen peräsimessä pitkällä sopimuksella

Uuden toiminnallisuuden ansiosta voit avata tilin ja lyödä vetoa kätevästi suoraan bannerin kautta. Testaa uutta Trustlyn tarjoamaa toimintoa yläpuolelta!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here