AC Milan palasi Italian mestariksi yhdentoista vuoden tauon jälkeen. Voitonjuhlat käynnistyivät Zlatan Ibrahimovicin johdolla.

AC Milan kaatoi vieraskentällä numeroin 0-3 (0-3) Italian Serie A:n päätöskierroksella sunnuntaina. Vierasvoitto takasi sen, että joukkue pääsi juhlimaan mestaruutta ensimmäisen kerran sitten kevään 2011.

Sunnuntain ottelun hahmo oli 35-vuotias ranskalaiskonkari Olivier Giroud, joka teki kaksi ensimmäistä maalia. Lisäksi Franck Kessie osui kertaalleen.

40-vuotias Zlatan Ibrahimovic vaihdettiin kentälle 72. minuutilla, ja mies oli suuressa roolissa etenkin loppuvihellyksen jälkeen. Hän juhli näyttävän eleettömästi muhkea sikari suussaan Sassuolon Mapei Stadiumilla. Mies oli mukana AC Milanin miehistössä myös edellisessä mestaruudessa 2011.

Paikallisvihollinen Inter sijoittui kakkoseksi ja Napoli kolmoseksi. Venezia, Genoa ja Cagliari putoavat sarjaporrasta alemmas. Serie B:stä nousevat suoraan Lecce ja Cremonese, ja lisäksi yksi nousija selviää loppukevään nousukarsintojen päätteeksi.