MM-kisat 2018 – vedonlyönti: A- ja B-lohkoissa suosikit vahvoilla

kroatia pelivihjeet vedonlyöntivihjeet Jalkapallon MM-kisat 2018 Jalkapallon MM-kisat vedonlyöntianalyysi vetovihje vetovihjeet veikkausvihjeet veikkausvihje brasilian vedonlyönti veikkausvihjeet videotuomari-vakuutus H-lohkossa G-lohkossa C-lohkossa ohko kisojen mm-futisvisa mm-kisojen vedonlyönti

MM-kisoissa saatiin eilen ensimmäinen kierros päätökseensä. Vedonlyönti on kisoissa osoittautunut jokseenkin haastavaksi, sillä suosikit ovat olleet yllättävissä vaikeuksissa. Tänään kuitenkin päivän kaikki kolme ottelua vaikuttavat suhteellisen selviltä tapauksilta, kun jalkapallon suurmaat Portugali, Espanja ja Uruguay kohtaavat selvästi nimettömämmät haastajat.

Portugali – Marokko

Espanjan (1,26) ja Uruguayn (1,22) kertoimet on painettu melkoisen mataliksi, mutta Portugalin tämän hetkinen kerroin 1,72 on mielestämme hyvin pelattavalla tasolla. Portugali laittoi Cristiano Ronaldon johdolla avauspelissään Espanjan todella ahtaalle ja nappasi ottelusta 3-3 tasapelin. Portugalin tämän päiväinen vastustaja Marokko sen sijaan hävisi avausottelunsa lohkon hännille veikatulle Iranille maalein 0-1. Marokko kyllä hallitsi avausottelun kenttätapahtumia, mutta sortui tehottomuuteen. Saman tehottomuuden voisi olettaa jatkuvan tänäänkin, kun vastassa on muutamaa pykälää kovempi Portugali.

Portugalin suoran voiton kerroin on mielestämme yllättävän korkea ja suosittelemmekin nappaamaan Coolbetin tarjoaman 1,72-kertoimen talteen. Myös Ronaldon maalijyvä on niin hyvin kohdallaan, että häntä voisi hyvällä syyllä veikata myös ottelun ensimmäisen maalin tekijäksi kertoimella 3,60.

Muut ottelut

Espanja kohtaa tänään B-lohkon toisessa ottelussa Iranin. Espanjan hyökkäyspeli näytti olevan jo avauspelissä uomissaan, mutta puolustus ja maalivahtipeli olivat ajoittain vaikeuksissa erityisesti Cristiano Ronaldon kanssa. Iranin puolustus kesti Marokon hyökkäykset avauspelissa, mutta nyt vastaan tulee yksi maailman vaarallisimmista hyökkäyksistä Diego Costan johdolla. Uskomme Iranin puolustuksen helisevän Espanjan käsittelyssä ja Espanjan ottavan vakuuttavan voiton.

Coolbet tarjoaa Espanjan vähintään kahden maalin voitolle kerrointa 1,90, joka on meidän pelivalintamme tähän otteluun.

A-lohkon tämän päivän ottelussa kohtaavat Uruguay ja Saudi-Arabia. Uruguayn MM-kisat alkoivat tahmealla 1-0 voitolla Egyptistä. Ottelun hallinnasta huolimatta Uruguayn tähtihyökkääjät Suarez ja Cavani eivät saaneet palloa Egyptin maaliin kertaakaan. Vasta ottelun loppuhetkillä puolustaja Jose Maria Gimenez päästi Uruguayn kannattajat piinasta tekemällä ottelun voittomaalin.

Saudi-Arabia sen sijaan aloitti kisat odotettua huonommin, kun Venäjä kylvetti saudeja maalein 5-0. Tänään vastustajan vaihtuessa vielä astetta kovemmaksi, ei Saudi-Arabialle voida ennustaa helppoa ottelua. Avausottelun tahmeudesta huolimatta luotamme Uruguayn ottavan tästä ottelusta helpon voiton ja varmistavan paikkansa jatkopeleihin.

Suosittelemme myös tässä ottelussa laittamaan vetokupongille suosikkien vähintään kahden maalin voiton. Coolbet antaa tästä valinnasta kertoimen 1,68.

Tästä linkistä Coolbetin kertoimiin!

Oletko jo tutustunut Coolbetin MM-kisakampanjoihin?

Uuden toiminnallisuuden ansiosta voit avata tilin ja lyödä vetoa kätevästi suoraan bannerin kautta. Testaa uutta Trustlyn tarjoamaa toimintoa yläpuolelta!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here