Coolbetin MM-kisojen vedonlyöntikampanjat ja -tarjoukset

kroatia pelivihjeet vedonlyöntivihjeet Jalkapallon MM-kisat 2018 Jalkapallon MM-kisat vedonlyöntianalyysi vetovihje vetovihjeet veikkausvihjeet veikkausvihje brasilian vedonlyönti veikkausvihjeet videotuomari-vakuutus H-lohkossa G-lohkossa C-lohkossa ohko kisojen mm-futisvisa mm-kisojen vedonlyönti

Coolbet tarjoaa jalkapallon ja vedonlyönnin ystäville MM-kisojen aikana makeaa mahan täydeltä: kampanjoita, kilpailuja ja bonuksia on tarjolla enemmän kuin koskaan. Kaikesta näkee, että jalkapallon MM-kisat ovat Coolbetin vuoden päätapahtuma.

Kaksi mahtavaa talletusbonusta uusille pelaajille

Jos sinulla ei vielä ole tiliä Coolbetilla, niin nyt on mainio aika avata sellainen. Coolbet tarjoaa uusille asiakkailleen MM-kisojen ajan kaksi mahtavaa talletusbonusta, joista valita:

  • Talleta tasan 10 €, niin saat 50 € bonuksen. 
  • Talleta max 50 €, niin Coolbet kolminkertaistaa talletuksesi.

Täältä lisätietoa talletusbonuksista

BetCool-palautusprosenttikisa

MM-kisojen BetCool-kisassa haetaan järkeviä vedonlyöjiä: Kilpailussa tulee lyödä MM-kisojen otteluista vähintään kymmenen vetoa 10 € panoksella, tavoitteena saavuttaa mahdollisimman korkea palautusprosentti.

Palkinnot ovat tässäkin kisassa kohdallaan, sillä 50 parasta suomalaista jakavat yli 9000 euron palkintopotin. Lisäksi 5000 euron Jackpotit jaetaan niiden suomalaisten kesken, joiden palautusprosentti MM-kisavedoista on yli 400 %.

Linkki BetCool-kisaan

MM-kisojen Futisvisa

Jokaisena MM-kisojen päivänä Coolbetilla pidetään yhdestä kisojen ottelusta ilmainen Futisvisa. Visassa vastataan viiteen kysymykseen ottelun 1. puoliajan tapahtumista. Jos kilpailija vastaa vähintään 4/5 kysymykseen oikein, saa hän ilmaisen live-vedon käytettäväksi ottelun 2. puoliajalle.

Linkki Futisvisaan

Coolbet League

Coolbet Leaguessa veikataan MM-kisaotteluiden lopputuloksia ilmaiseksi. Sekä jokaisen kierroksen että kokonaiskilpailun parhaat veikkaajat palkitaan. Kampanjan palkintopotissa on noin 10 000 euroa jaettavaa, joten jos on vähänkään hajulla siitä miten ottelut voisivat päättyä, kannattaa jättää ilmaiset veikkaukset Coolbet Leagueen. Jos et veikkaa, et voi voittaa!

Linkki Coolbet Leagueen

Videotuomari-vakuutus

Videotuomarit ovat tänä kesänä ensimmäistä kertaa mukana jalkapallon MM-kisoissa. Coolbet tarjoaa tämän kunniaksi asiakkailleen erityisen Videotuomari-vakuutuksen: Jos asiakkaan MM-kisojen Päivän Peliin lyömä maalintekijäveto olisi muuten osunut, mutta videotuomari hylkää maalin videotarkastuksen perusteella, maksaa Coolbet saamatta jääneet voitot asiakkaalle silti jopa 500 € asti.

Linkki kampanjaan

30 000 € Tuplaus-kampanja

Tuplaus on Coolbetin jokaviikkoinen suosittu kampanja, jossa pelaajat yrittävät tuplata aloituspanoksensa (5-20 €) suuremmaksi kerran päivässä yhden viikon ajan. Jos kilpailija onnistuu tässä, niin hän tietenkin voittaa jo vedoillaan hienon summan rahaa, mutta sen lisäksi hän saa jakaa kilpailun Jackpotin muiden onnistujien kanssa.

Tuplauksen Jackpot on normaalisti 5 000 euroa, mutta MM-kisojen kunniaksi palkintopotti on nostettu jättimäiseen 30 000 euroon! Eli jos esim. vain kolme kilpailijaa onnistuu tuplaamaan aloituspanoksensa viikon jokaisen päivänä, niin kaikki voittavat 10 000 euron palkinnot.

Tästä Tuplauksen kampanjasivulle!

KATSO MYÖS: Tänne kerätään kaikki Puoliaika.comin MM-kisojen vedonlyöntiin liittyvä materiaali

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here