Viikon Valiovihje: Tottenham – Brighton

Viikonlopun Valioliiga-kierros potkaistaan käyntiin Lontoossa, jossa sarjan kovavireisimpiin joukkueisiin lukeutuva Tottenham saa vieraakseen Brightonin. Coolbetin blogissa on jälleen syväluotaavaa analyysia tarjolla!

Viime kuukausien erinomaiset otteet ovat nostaneet Tottenhamin selväksi suosikiksi kilpailussa sarjan nelossijasta (ja ensi kauden UCL-paikasta) ohi Arsenalin, Manchester Unitedin ja West Hamin.

Brightonin vire osoittaa täydellisesti päinvastaiseen suuntaan. Vain pari kuukautta sitten Tottenhamin ja Brightonin välinen piste-ero sarjataulukossa oli kolme pistettä ja nyt ennen viikonlopun keskinäistä kamppailua se on jo peräti 20 pistettä.

Koronasta johtuvien ottelusiirtojen takia Tottenham ja Brighton pelasivat kauden ensimmäisen keskinäisen ottelunsa vasta noin kuukausi sitten. Tuolloin Tottenham haki Brightonista 0-2 vierasvoiton melko ylivoimaisen esityksen päätteeksi. Huippupaikat kirjattiin vieraille luvuin 1-4 ja laukaukset maalia kohti 0-7.

Parin vuoden tauon jälkeen takaisin Mestarien liigaan hamuava Tottenham taistelee loppukauden täysillä sarjan nelossijasta, kun taas Brightonilla ei ole kevään otteluissa enää suurempaa urheilullista panosta.

Tsekkaa blogikirjoitus kokonaisuudessaan sekä pelivihje matsiin TÄSTÄ!

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän