Rizesporin 27-vuotias suomalaishyökkääjä Joel Pohjanpalo viimeisteli perjantaina melkoisen lahjamaalin Turkin pääsarjassa.

Kayserisporin ja Rizesporin välinen Turkin Super Ligin ottelu päättyi tasanumeroihin 1-1 (0-0) perjantai-iltana.

Ottelun avausjaksolla ei maaleja nähty, mutta toisella jaksolla verkko heilui kertaalleen molemmissa päissä. Rizespor meni 0-1-johtoon 67. minuutilla, kun Joel Pohjanpalo pääsi vastustajan toilailun päätteeksi laittamaan pallon tyhjiin. Pohjanpalo toki ansaitsi onnensa, sillä mies oli röyhkeänä paikalla kärkkymässä tilaisuuttaan.

Kayserispor tuli kuitenkin tasoihin 77. minuutilla. Ja näin lopputulos 1-1. Pohjanpalo on tehnyt tällä kaudella 14 sarjamaalia, ja mies on maalipörssin toisena. Kärjessä on 15 osumaa tehnyt Hataysporsin marokkolaishyökkääjä Ayoub El Kaab.

20 joukkueen Super Ligin ylivoimaisessa kärjessä porskuttaa Trabzonspor (33 ottelua, 73 pistettä). Toisena on suurseura Fenerbahce (32 ottelua, 59 pistettä). Rizespor on sijalla 17 (33 ottelua, 30 pistettä) yhden pisteen putoamisviivan yläpuolella.