Athletic Bilbao eteni Espanjan Super Cupin finaaliin. Välierävastustaja Atletico Madridin Jos Gimenez otti lisäajalla punaisen kortin rajusta taklauksesta.

Athletic Bilbao kaatoi Atletico Madridin numeroin 1-2 (0-0) Espanjan Super Cupin välierässä torstaina. Välierät ja finaali pelataan King Fahd International Stadiumilla Saudi-Arabiassa.

Atletico Madrid meni 1-0-johtoon 62. minuutilla Unai Simonin omalla maalilla. Bilbao nousi kuitenkin rinnalle ja ohi. Ensin Yeray Alvarez tasoitti 77. minuutilla ja sitten Nico Williams teki voittomaalin 81. minuutilla.

Ottelun lisäajalla nähtiin raju tilanne Atletico Madridin hakiessa tasoitusmaalia. Pallo pelattiin rankkarialueelle, missä Jose Gimenez tavoitteli palloa korkealta, mutta hän meni nappulatossut edellä tilanteeseen ja kolautti Inigo Martinezia suoraan päähän. Suora punainen kortti oli ainoa oikea ratkaisu.

Athletic Bilbao kohtaa finaalissa Real Madridin sunnuntaina 16. tammikuuta.