Afrikan-mestaruuskilpailujen isäntämaa Kamerun on aloittanut turnauksen erinomaisesti voittamalla molemmat ottelunsa.

Kamerun kaatoi Etiopian numeroin 4-1 (1-1) Afrikan-mestaruuskilpailujen A-lohkon toisen kierroksen ottelussa torstaina. Samalla Kamerun on lähes varmasti mukana jatkopeleissä.

Etiopia meni johtoon heti 4. minuutilla Dawa Hotessa Dukelen osumalla. Kamerunin Karl Toko Ekambi tasoitti heti 8. minuutilla taukonumeroiksi 1-1.

Toisella jaksolla Kamerun meni menojaan. Kapteeni Vincent Aboubakar teki kaksi maalia toisen jakson alussa, ja Ekambi viimeisteli 4-1-loppunumerot 67. minuutilla.

Afrikan-mestaruuskilpailut 2022 pelataan Kamerunissa. Turnaus käynnistyi sunnuntaina 9. tammikuuta, ja finaali pelataan sunnuntaina 6. helmikuuta.

Turnauksessa on mukana 24 maata, jotka pelaavat kuudessa neljän maan alkulohkossa. Lohkojen kaksi parasta sekä neljä parasta lohkokolmosta etenevät neljännesvälieriin. Koko otteluohjelma löytyy TÄÄLTÄ.