Saksan Bundesliigassa nähtiin perjantai-iltana aikamoinen hörppäys, kun Union Berlinin maalivahti ei saanut palloa kiinni.

Union Berlin kaatoi kotikentällään RB Leipzigin numeroin 2-1 (1-1) Bundesliigassa perjantai-iltana. Ottelun alussa verkko heilui.

Kotijoukkue Union Berlin meni johtoon heti 6. minuutilla, kun Taiwo Awoniyi osui. Leipzigin Christopher Nkunku tasoitti vain muutamia minuutteja myöhemmin, kun hänen laukauksensa livahti luvattoman helposti ohi kotimolari Andreas Luthen.

Union Berlinin Timo Baumgartl kuitenkin teki 57. minuutilla 2-1-voittomaalin, ja näin kolme pistettä jäivät Berliiniin.

Bundesliigaa on pelattu 14 kierrosta ja kärjessä on tuttuun tyyliin Bayern Munchen, jolla on 34 pistettä. Toisena on Borussia Dortmund 31 pisteellä. Bayern kaatoi Dortmundin numeroin 2-3 lauantai-iltana. Union Berlin on hienosti viidentenä 23 pisteellä.