Mestarien liigan 2021-2022 käynnistyi tiistai-iltana, ja heti ensimmäisessä matsissa nähtiin suuri yllätys, kun sveitsiläinen Young Boys juhli.

BSC Young Boys kaatoi kotikentällään Manchester Unitedin numeroin 2-1 (0-1) Mestarien liigan F-lohkon avausmatsissa tiistai-iltana.

Äskettäin paluun Unitediin tehnyt Cristiano Ronaldo osui Valioliigan paluuottelussaan kahdesti lauantaina. Nyt mies vei Unitedin vierasjohtoon heti 13. minuutilla. Ottelu sai kuitenkin uudenlaiseen käänteen 35. minuutilla, kun Unitedin Aaron Wan-Bissaka sai punaisen kortin.

Young Boys sai tehtyä tasoitusmaliin 66. minuutilla, kun Nicolas Ngamaleu viimeisteli. Ottelu näytti etenevän tasuriin, mutta 95. minuutilla nähtiin kotijoukkueen juhlat, kun Theoson Jordan Siebatcheu Pefok teki lahjana saadusta läpiajosta 2-1-voittomaalin!