Messin tähdittämä PSG jäi tasuriin Club Bruggen kanssa Mestarien liigassa

Paris Saint-Germainin avaus Mestarien liigassa jäi vaisuksi. Belgialainen kotijoukkue Club Brugge onnistui pitämään Messin ja kumppanit tehottomina.

Club Bruggen ja PSG:n välinen ottelu päättyi tasanumeroihin 1-1 (1-1) Mestarien liigan A-lohkossa keskiviikkoiltana. PSG:n peliesitys ei juurikaan häikäissyt.

Pariisilaisvierailija meni johtoon vartin kohdalla, kun Ander Herrera osui Kylian Mbappen syötöstä. Club Brugge kuitenkin tasoitti 27. minuutilla Hans Vanakenin osumalla.

Lionel Messi pelasi PSG:n paidassa täydet 90 minuuttia ja saldona oli keltainen kortti. Messin avausmaali PSG:n paidassa odottaa vielä itseään. Pariisilaisten hyökkäyksessä nähtiin Messin ja Mbappen lisäksi Neymar, mutta tehot jäivät uupumaan.

A-lohkon toisessa ottelussa Manchester City kaatoi RB Leipzigin tennisnumeroin 6-3 (3-1).

— —
KATSO MYÖS: Video: Mestarien liigassa heti yllätys – Young Boys kaatoi Manchester Unitedin