Norwichille kotivoitto Bournemouthista – Teemu Pukki ratkaisijana!

29-vuotias hyökkääjätähti Teemu Pukki palasi Norwichin avaukseen ja teki voittomaalin lauantaina Valioliigassa! Norwichille kotivoitto!

Norwich kaatoi kotikentällään AFC Bournemouthin numeroin 1-0 (1-0) Valioliigassa lauantaina! Takareisivamman takia viikko sitten Manchester Unitedia vastaan sivussa ollut Teemu Pukki oli toipunut pelikuntoon ja pelasi 85 minuuttia.

Pukki laukoi voittomaalin rankkarista 31. minuutilla. Tilannetta edelsi Bournemouth-pakki Steve Cookin kädellä pelaaminen ja suora punainen. Norwich hallitsi ottelua pitkään ja joukkueella oli Pukin johdolla useampikin paikka naulata matsi. Norwichin Ben Godfrey sai myös suoran punaisen vartti ennen loppua ja Bournemouth sai aikaiseksi pientä painetta lopussa.

23 pelatun ottelukierroksen jälkeen Norwich on edelleen sarjajumbona, mutta nousi nyt 17 pisteeseen. Toiseksi viimeisenä oleva AFC Bournemouth on saanut kasaan 20 pistettä.

Pukki valittiin torstai-iltana Vuoden urheilijaksi ja mies oli paikanpäällä Helsingissä ottamassa vastaan ansaitun palkintonsa.