Tukholmalainen Djurgården on Ruotsin jalkapallomestari 2019! Mestaruus ratkesi viimeisen kierroksen toisella jaksolla.

Djurgården venyi vieraskentällä IFK Norrköpingiä vastaan tasapeliin numeroin 2-2 (2-0). IFK Norrköping johti tauolla 2-0, mutta kaksi maalia ja elintärkeä tasapelipiste varmisti Djurgårdenille Allsvenskanin mestaruuden 66 pisteellä.

Mestaruustaisto oli kolmen kauppa ja jännitystä riitti loppuun saakka. Päätöskierroksen tauolla mestaruudessa olivat eniten kiinni lopulta toiseksi päätynyt Malmö (65 pistettä) ja kolmanneksi sijoittunut Hammarby (65 pistettä).

Djurgården on Ruotsin mestari

Jos video ei jostain syystä aukea, niin voit katsoa sen myös TÄSTÄ.
— —
KATSO MYÖS: Video: Japanin divarissa nähtiin kaksi maalia yli puolesta kentästä parin minuutin sisään!