Norwichin Teemu Pukki maalasi jälleen, kun kanarialinnut kaatoivat vieraissa häntäpäähän kuuluvan Millwallin maalein 1-3.

Norwich siirtyi lauantain ottelussa 0-1 johtoon 16. minuutilla, kun saksalaistaituri Marco Stiepermann osui maalipuiden väliin. Shaun Williamsin iskemä 1-1 tasoitus jäi isännille laihaksi lohduksi, sillä Norwich hurjasteli toisella jaksolla karkuun Christoph Zimmermannin ja Teemu Pukin maaleilla.

Vieraiden 1-3 osumasta vastannelle Pukille maali oli jo kauden 24:s Championshipissä. Tuolla saldolla hän johtaa koko sarjan maalipörssiä, ennen 22 maalia iskenyttä Sheffield Unitedin konkarihyökkääjä Billy Sharpia.

Vankasti kohti valioliiganousua etenevä Norwich johtaa Mestaruussarjaa 35 pelatun kierroksen jälkeen kahden pisteen erolla Leeds Unitediin.

Teemu Pukki maalasi jälleen

Mikäli twiitti ei näy, voit katsoa sen tästä.

– – – – – –

Katso myös: Video: Tasan 17 vuotta sitten – Dennis Bergkampin ajattoman nerokas maali