Videot: Manchesterissa vietettiin unelmamaalien iltaa

Manchesterissa vietettiin lauantaina unelmamaalien iltaa, kun United isännöi Valioliigassa Southamptonia.

Maalinteon aloitti 25. minuutilla Southampton, kun Yann Valery pommitti todellisen unelmalaukauksen David De Gean selän taakse. Maali oli 20-vuotiaan ranskalaisen uran ensimmäinen Valioliigassa.

Myös 51. minuutilla nähty ManU:n 1-1 tasoitus oli komeaa katsottavaa. Brassitaituri Andreas Pereira sijoitti kaukaa lähteneen laukauksen upealla sisäkierteellä vierasjoukkueen maalin takakulmaan.

Romelu Lukakun iskemän 2-1 johtomaalin jälkeen Soton onnistui nousemaan vielä tasoihin James Ward-Prowsen komealla vapaapotkumaalilla, mutta belgialaistähti Lukakun 88. minuutilla viimeistelemä 3-2 maali ratkaisi ottelun lopullisesti. Lisäajalla isäntien Paul Pogba hukkasi vielä rangaistuspotkun.

Kun Arsenal jäi Tottenhamin kanssa 1-1 tasatulokseen, nousi United Valioliigan neljännelle sijalle.