Karim Benzema iski illan komeimman osuman, kun Real Madrid kylvetti Viktoria Plzeniä keskiviikkona maalein 0-5.

Väliaikaisvalmentaja Santiago Solarin johtama Real Madrid lievensi alkukauden tuskaansa, kun se kaatoi tshekkiläisen Plzenin vieraissa. Alkutahdit ottelulle löi 21. minuutille juuri Benzema, joka niputti näppärillä veiveillään koko isäntäjoukkueen puolustuksen. Komeiden harhautusten jälkeen hän sijoitti pallon varmasti Ales Hruskan selän taakse.

Vieraiden ilotulitus sai jatkoa vain kahta minuuttia myöhemmin, kun aiemmin kapteeni Sergio Ramosin kanssa tukkanuottasilla ollut Casemiro (uutinen) puski pallon kulmapotkusta maaliin.

Vieraiden täydellisen avausjakson täydensivät illan toisensa viimeistellyt Benzema sekä 0-4 maalista vastannut Gareth Bale.

Toisella jaksolla espanjalaisten hyökkäysinto laantui. Jälkimmäisen 45 minuuttisen ainoasta maalista vastasi komealla chipillä Toni Kroos. Esityön maaliin tarjoili Brasilian tuorein superlupaus Vinicius Junior.