Video: Oma joukkuekaveri kolasi Milan-pakin rajusti

Oma joukkuekaveri jyräsi Mateo Musacchion pelottavalla tavalla torstaina, kun Real Betis isännöi AC Milania Eurooppa liigassa.

Betisin ja Milanin kohtaaminen Eurooppa liigassa päättyi lopulta 1-1 tasatulokseen, Giovani Lo Celson ja Suson vastatessa maaleista. Maaleja ja lopputulosta enemmän ottelussa puhuttivat loukkaantumiset, jotka runtelivat Milanin miehistöä kovalla kädellä.

Hieman ennen täyttä aikaa vaihtoon otettu Hakan Calhanoglu selvisi normaalilla jalkavammalla, mutta vajaa 10 minuuttia ennen turkkilaistähteä loukkantuneen Musacchion tilanne näytti huomattavasti pelottavammalta.

28-vuotias toppari oli juuri menossa pallontavoittelutilanteeseen Betisin Andres Guardadon kanssa, kun taustalta tullut joukkuekaveri Franck Kessie jyräsi hänen yli kovalla vauhdilla. Musacchio näytti menettäneen tilanteessa tajuntansa ja jäikin makaamaan useaksi minuutiksi kentän pintaan hoitoa saadakseen.

Argentiinalaistoppari ei palannut osuman jälkeen enää kentälle, eikä hänen loukkaantumisensa vakavuudesta ole vielä tarkkaa tietoa.

Oma joukkuekaveri jyräsi Mateo Musachhion pelottavalla tavalla

Mikäli video ei näy, voit katsoa sen myös tästä.

– – – – – 

Katso myös: Video: Karim Benzema iski upean soolomaalin Mestarien liigassa

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän