Zlatanin Englannin valloituksesta pannukakku?

coolbet_image

Manchester Unitediin kesällä mahdollisesti siirtyvää Zlatan Ibrahimovićia ei ole rankattu kovin korkealle alustavissa kerroinasettaluissa Valioliigan maalikuningasta haettaessa.

Brittimedia yhdistää Zlatan Ibrahimovićia päivä päivältä enemmän ja enemmän Manchester Unitediin. Paris Saint-Germain -uransa paketoinut ruotsalainen ei ole vielä paljastanut uutta osoitettaan ensi kaudeksi, mutta mediassa mies on linkitetty kaikkein vahvimmin juuri Man Unitediin. Miehestä kaavaillaan konkari-ikäisenäkin ManU:lle uutta maalitykkiä.

Mikäli Zlatan siirtyy punapaitojen riveihin, pääsisi hän jälleen pelaamaan rakastamansa José Mourinhon alaisuudessa. Kaksikko tuntee toisensa hyvin Serie A:n Interistä, jossa Ibra johdatti Mourinhon valmentaman Nerazzurrin Serie A:n mestariksi.

Nyt Coolbetin kertoimenlaskijat ovat analysoineet ja kalkuloineet Zlatanin mahdollisuudet Valioliigan maalikuninkaaksi. Ruotsalainen keikkuu Coolbetin rankkauksen sijalla 10. kertoimella 15.00. Hänen edeltään löytyvät mm. suurimmaksi voittajasuosiksi arvioitu Sergio Agüero, Harry Kane, Jamie Vardy ja kumppanit.

Katso Coolbetin kertoimet Valioliigan maalikuninkaaksi tästä.

Leicesterin mestaruus toisi rahat takaisin 30-kertaisena

Coolbetin kertoimenlaskijat ovat myös laskeneet puhtaaksi Valioliigan mestarisuosikkien kertoimet. Ykkösenä rankingista löytyy Pep Guardiolan luotsaama Manchester City. Viime kauden sensaatiomaisesti mestaruuteen päättänyt Leicester ei ole kovin vahvoilla uusimaan titteliään. Ketut löytyvät listalla sijalta 7. kertoimella 30.00.

Zlatanin mahdollisesti hankkiva United on Coolbetin listauksessa neljänneksi todennäköisin mestarikandidaatti kertoimella 7.00. Listan kakkosena on hieman yllättäen Chelsea, joka pelasi umpisurkean kauden odotuksiin nähden. Chelseata mestariksi betsaavat saavat rahansa takaisin viisinkertaisena, mikäli Blues nostelee kauden päätteeksi mestaruuskannua.

Tsekkaa kaikkien seurojen kertoimet Coolbetin saitilta tästä linkistä.

Uuden toiminnallisuuden ansiosta voit avata tilin ja lyödä vetoa kätevästi suoraan bannerin kautta. Testaa uutta Trustlyn tarjoamaa toimintoa yläpuolelta!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here