Zlatanin agentti – ”Valioliiga-siirto mahdollinen”

zlatanselkä

Zlatan Ibrahimovicin agentti spekuloi ruotsalaistähden mahdollisella siirrolla Valioliigaan.

Paris Saint-Germainin ruotsalainen tähtihyökkääjä Zlatan Ibrahimović on ensi kesänä vapaa valitsemaan seuransa, kun miehen sopimus PSG:n kanssa päättyy.

Miehen italialainen agentti Mino Raiola kertoi Sky Sportsille Englannin Valioliigan olevan yksi varteenotettavimmista vaihtoehdoista Zlatanin uudeksi osoitteeksi.

– Haluaisin nähdä hänet Valioliigassa. Siellä peli on kuin luotu Zlatania varten. Hänen taito, tekniikka ja koko soveltuisivat täydellisesti Valioliigaan, Raiola mehusteli.

Kysyttäessä onko Zlatan jo päättänyt missä hän aikoo ensi kaudella pelata, Raiola kertoi ruotsalaisen haluavan rauhassa puntaroida päätöstään.

– Tällä hetkellä mitään ratkaisua ei olla tehty. Hän haluaa ensimmäistä kertaa urallaan olla vapaa agentti ja katsella ympärilleen mitä mahdollisuuksia tarjoutuu. Zlatan haluaa rauhassa tunnustella tilannetta päivä päivältä. Joka tapauksessa pöydällä on useita tarjouksia ja kiinnostusta Englannista, Raiola valotti.

Lopuksi Raiolalta tiedusteltiin olisiko siirto mahdollinen jo tammikuussa.

– Ei missään tapauksessa. Molemmat osapuolet, niin Zlatan kuin seurakin, tahtovat pysyä yhdessä kauden loppuun asti. Hän ei siirry minnekään tammikuussa, Raiola painotti.

Raiolan talliin kuuluvat myös muita ison statuksen pelaajia, kuten Mario Balotelli, Romelu Lukaku ja Marek Hamšík.

Lähde: Sky Sports

Uuden toiminnallisuuden ansiosta voit avata tilin ja lyödä vetoa kätevästi suoraan bannerin kautta. Testaa uutta Trustlyn tarjoamaa toimintoa yläpuolelta!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here