Zlatanin dominointi MLS-liigassa ei ota laantuakseen. Hattutemppu toisella jaksolla varmisti voiton LA Galaxylle.

Los Angeles Galaxy ja Orlando City pelasivat sunnuntain ja maanantain välisenä yönä MLS-liigassa värikkään ottelun, jonka pääosan esittäjästä ei jäänyt epäselvyyttä. LA Galaxy voitti ottelun 4–3, kun ruotsalaishyökkääjä Zlatan Ibrahimovic paukutti uransa ensimmäisen hattutempun Yhdysvaltain liigassa.

Zlatanin kaikki kolme maalia syntyivät toisella jaksolla. Zlatan on nyt viimeistellyt 15 maalia 17 ottelussaan MLS:ssä.

Zlatanin lisäksi myös Galaxy on hyvässä lennossa. Joukkue on pelannut tappioitta yhdeksän viimeisintä otteluaan ja kivunnut läntisessä konferenssissa jo kolmospaikalle.