Klassikkovideo: Zlatan laukoo uskomattoman maalin MLS-debyytissään 2018!

Zlatan Ibrahimovic siirtyi Manchester Unitedista LA Galaxyyn maaliskuussa 2018. Avausottelussa mies näytti heti, että kuka on päällikkö!

Ruotsalaistähti Zlatan Ibrahimovic tuli ryminällä sisään Yhdysvaltojen pääsarja MLS:ään tasan viisi vuotta sitten maaliskuun lopulla 2018.

Ibrahimovic päästettiin vaihdosta irti, kun ottelua oli pelattu 71 minuuttia. Kotijoukkue Galaxy oli tuossa vaiheessa tappiolla 1-3. Kaksi minuuttia myöhemmin tilanne oli 2-3 Chris Pontiuksen kavennusmaalilla.

Sen jälkeen alkoi Zlatan-show. Kolme minuuttia Pontiuksen maalin jälkeen pallo pomppi Ibrahimovicille ja mies tykitti yli 30 metristä pallon kauniilla volleylla yli vastassa olleen maalivahdin ja peli tasoihin! Zlatan kruunasi huiman iltansa ratkaisemalla ottelun lisäajalla.

41-vuotiaan Zlatanin ura jatkuu edelleen, ja mies pelaa AC Milanissa. Hänestä tuli äskettäin historian vanhin maalintekijä Italian pääsarja Serie A:ssa!

KATSO MYÖS: Video: 41-vuotiaasta Zlatanista tuli Serie A:n historian vanhin maalintekijä