Video: Zlatan laukoo saksarimaalin 30 metristä Englannin verkkoon vuonna 2012

Ruotsalainen jalkapallolegenda Zlatan Ibrahimovic täyttää lauantaina 39 vuotta. Oikein hyvää syntymäpäivää maalitykille! 

Reilu viikko sitten tiedotettiin, että COVID-19 on saanut positiivisen Zlatan-tartunnan, joten hyökkääjälegenda on kahden viikon ajan kotikaranteenissa.

Jalkapallokenttien yksi suurimmista persoonista on pelannut vuonna 1999 alkaneella ammattilaisurallaan Malmössa, Ajaxissa, Juventuksessa, Interissä, Barcelonassa, AC Milanissa, Paris Saint-Germainissa, Manchester Unitedissa, LA Galaxyssa. Viime vuodenvaihteessa mestari palasi AC Milaniin ja verkko on heilunut tuttuun tahtiin.

Ruotsin maajoukkueessa hän pelasi vuosien 2001-2016 välisenä aikana yhteensä 116 ottelua, joissa syntyi mukavasti 62 maalia.

Zlatan on tehnyt urallaan valtavasti upeita maaleja ja tässä muistellaan ajattoman kaunista marraskuulta 2012, kun Ruotsi voitti Englannin numeroin 4-2. Zlatan teki tuossa matsissa uskomattomasti neljä maalia ja tämä ottelu neljäs osuma on aivan mielipuolisen tyylikäs – saksipotkulla 30 metristä pallo maaliin!

Zlatan tekee legendaarisen saksarimaalin

Jos video ei jostain syystä aukea, niin voit katsoa sen myös TÄSTÄ.
— —
KATSO MYÖS: Huuhkajien maaottelut näkyvät Ylellä vuosina 2022–2028!

Uuden toiminnallisuuden ansiosta voit avata tilin ja lyödä vetoa kätevästi suoraan bannerin kautta. Testaa uutta Trustlyn tarjoamaa toimintoa yläpuolelta!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here