Yöttömän yön ottelusta pisteet kotijoukkueelle

Veikkausliigassa pelataan historiallinen yöttömän yön ottelu RoPSin ja KPV:n kesken. Molempien alkukausi on sujunut mollivoittoisesti, mutta tänään kotijoukkueella on saumaa kerryyttää tärkeitä pisteitä. Rovaniemeläiset mielivät taatusti Veikkausliigan ylempään loppusarjaan viime kauden menestyksen johdosta.

Tänään 22:15 alkava ottelu pelataan Rovaniemen keskuskentällä. Vieraaksi saapuu sarjanousija KPV joka on sarjajumbona vain kuudella pisteellä. Tänään savotta ei ole todellakaan helppo, sillä kokkolalaisten paras pelaaja Hendrick Helmke on korttitilin täyttymisen vuoksi pelikiellossa. Helmke on myös vähemmän yllättäen joukkueen paras maalintekijä, joten jo valmiiksi tehoton KPV on varmasti vaikeuksissa tänään.

RoPS on varmasti alempana, mitä kaikki odottivat viime kauden hopeasijan jälkeen. Myös maalien puute on vaivannut rovaniemeläisiä. Edellinen ottelu Espoossa Honkaa vastaan päättyi 1-0 tappioon ja esitys oli kohtalaisen kehno. Tänään pelissä on erityistä latausta ja Pasi Tuutin luotsaama rovaniemeläisnippu janoaa voittoa. Pelkästään Helmken poissaolo kallistaa arviot kotijoukkueen puolelle.

Pelivalinta. RoPS (2.03 @Coolbet)

LYÖ VETOA!

Lue myös: Historiallinen yöttömän yön ottelu kruunaa Veikkausliiga-kierroksen

Uuden toiminnallisuuden ansiosta voit avata tilin ja lyödä vetoa kätevästi suoraan bannerin kautta. Testaa uutta Trustlyn tarjoamaa toimintoa yläpuolelta!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here