Ylikerrointa tarjolla Huuhkajien ja Irlannin kohtaamiseen

Ylikerrointa olisi jälleen tarjolla Huuhkajien matsiin, kun Helsingin Olympiastadionilla mitellään Kansojen liigassa Suomen ja Irlannin välillä. Matsi alkaa klo 19:00.

Suomelta nähtiin sunnuntaina ehjä esitys, kun Bulgaria kaatui Kansojen liigan ottelussa 2-0. Suomen maaleista vastasivat Robert Taylor ja super-sub Fredrik Jensen. Tänään vastaan tuleva Irlanti on kuitenkin materiaaliltaan ihan eri tasoa kuin Bulgaria, joten hyvän olon tunne ei saa jäädä päälle. Rive Kanerva tosin tietää sen varmasti enemmän kuin hyvin.

Kertaalleen näissä peleissä Suomen ja Irlannin tiet ovat jo kohdanneet. Viime kuussa Irlannissa pelattu ottelu päättyi erittäin arvokkaaseen 0-1 vierasvoittoon, kun ”Pikku” Jensen vastasi tällöinkin maalinteosta. Kaikki saumat voittaa ovat myös tänään.

Huuhkajat ovat hienoisia ennakkosuosikkeja kertoimien puolesta. Allekirjoittaneella onkin kova luotto Suomeen tänään. Coolbetin tarjoama markkinatoppi 2.65 kotivoitolle houkuttaa, mutta ylikerrointa poimitaan Suomen voitosta ja alle 2.5 maalista. Mennäänkin siis samalla kohteella, jolla napattiin jo maukas voitto sunnuntain Bulgaria-ottelusta.

Pelivihje: Suomi voittaa ja ottelussa alle 2.5 maalia (4.00 @Coolbet)

LYÖ VETOA!

Video: Serge Gnabryn härski takavasaramaali oli Saksan ja Sveitsin maali-iloittelun helmi

Uuden toiminnallisuuden ansiosta voit avata tilin ja lyödä vetoa kätevästi suoraan bannerin kautta. Testaa uutta Trustlyn tarjoamaa toimintoa yläpuolelta!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here