Manchester City otti ison harppauksen kohti mestaruutta, kun koko kauden sarjakärjessä porskuttanut ja viime viikkoina otteensa menettänyt Arsenal kaatui.

Manchester City voitti tyylikkään esityksensä päätteeksi kotikentällään Arsenalin numeroin 4-1 (2-0) Valioliigassa keskiviikkoiltana.

Belgialaistähti Kevin De Bruyne heilutti verkkoa heti 7. minuutilla. Ja lisää tuli aivan avausjakson lopussa, kun De Bruyne lähetti kauniin vaparin maalille, missä John Stones puski pallon sisään. VAR-tarkastuksen jälkeen 2-0.

De Bruyne lisäsi johtoa toisen jakson alussa, ja numerot olivat jo 3-0. Arsenalin Rob Holding sai tehtyä kavennusmaalin 86. minuutilla, mutta Cityn ykköspyssy Erling Haaland painoi vielä lisäajalla loppunumeroiksi 4-1.

Arsenal jatkaa edelleen sarjakärjessä (33 ottelua, 75 pistettä). Manchester City on toisena, mutta kaksi ottelua vähemmän pelanneena (31 ottelua, 73 pistettä).