Ykkösen koko kausi näkyy Elisa Viihteellä

miestenykkönenElisa Viihteen ja jalkapallon Miesten Ykkösen uuden sopimuksen myötä kotimaista jalkapalloa nähdään televisiossa huomattavasti aiempaa enemmän. Huhtikuun lopusta alkaen jalkapallon ystävät voivat nauttia kaikista Suomen toiseksi korkeimman jalkapallosarjan otteluista Elisa Viihteessä.

Nyt solmitun sopimuksen myötä kaikki jalkapallon Ykkösen ottelut ovat ensimmäistä kertaa katsottavissa Elisa Viihteessä. Kaikki ottelut näytetään paitsi suorana, myös tallenteina.

– Jalkapallo kiinnostaa tutkitusti asiakkaitamme, ja nyt voimme Ykkösen myötä laajentaa jalkapallotarjontaamme kattamaan aikaisempaa enemmän kotimaista jalkapalloa. Ykkönen on valtakunnallisesti erittäin kiinnostava sarja. Oman lisämausteensa siihen tuovat alkavalla kaudella Oulun derbyt AC Oulun ja OPS:n välillä, sekä pääkaupunkiseudun taatusti värikkäät kohtaamiset FC Hongan, GrIFK:n ja Gnistanin välillä, unohtamatta tietenkään länsirannikon otteluita FF Jaron ja KPV:n välillä, kertoo Elisa Viihteen liiketoimintajohtaja Sami Aalto Palloliiton verkkosivuilla.

Jalkapallon Ykkösen näkyvyys kasvaa sopimuksen myötä huomattavasti, sillä aiemmin otteluiden seuraaminen on ollut hajanaisuuden vuoksi vaikeaa. Elisa Viihde tuo sarjan kaikki ottelut digiboksilla ja mobiilisovelluksella katsottaviksi.

– Ykkönen on ollut jo pitkään todella kovatasoinen sarja, mutta katsojat eivät ole aiemmin pystyneet seuraamaan sitä keskitetysti. Olemme seurojen tapaan iloisia siitä, että kaikki sarjan ottelut ovat nyt ensimmäistä kertaa katsottavissa kootusti Elisa Viihteessä, Palloliiton pääsihteeri Marco Casagrande sanoo.

Suomalaisvärejä seurattavaksi kotona ja ulkomailla

Kevään ensimmäinen kierros Ykköstä pelataan lauantaina 29.4. Kaikki ottelut ovat katsottavissa Elisa Viihteen digiboksilla kanavapaikoilla 841–848 tai kaapeli-tv:ssä kanavapaikoilla 361-368, sekä Elisa Viihteen mobiilisovelluksella. Tämän lisäksi kaikki ottelut näkyvät myös streamina Fanseat -palvelusta sekä Suomessa että ulkomailla. Myös ottelutaltioinnit ovat myöhemmin katsottavissa sekä Elisa Viihteessä että  Fanseatissa.

Kotimaisen huippujalkapallon lisäksi Elisa Viihteessä nautitaan myös jalkapallon MM-karsintaotteluista ja Italian cupin kevään ratkaisuotteluista. Suomalaispelaajien otteita seurataan myös Ruotsin Allsvenskanissa, Tanskan Superligassa, Hollannin Eredivisiessä ja Belgian Jupiler Pro Leaguessa.

Uutinen ja lisätiedot: Palloliitto.fi