Video: Wrexham varmisti nousunsa – Paul Mullin ratkaisi upeilla maaleillaan

Welcome to Wrexham! Hollywood-tähtien omistuksessa oleva ja tiiviisti seurattu Wrexham varmisti nousunsa Kakkosliigaan.

Wrexham AFC kaatoi kotikentällään Boreham Woodin numeroin 3-1 (1-1) Englannin viidenneksi korkeimmalla sarjatasolla, National Leaguessa, lauantai-iltana. Voitto tiesi sitä, että Wrexham nousee Kakkosliigaan!

Tällä kaudella National League on ollut kahden joukkueen marssia. Wrexham ja Notts County ovat dominoineet sarjaa, mutta vain Wrexham nousee suoraan. Notts County joutuu jatkamaan otteluitaan nousukarsinnoissa.

Mielenkiintoiseksi tilanteen tekee myös se, että Notts County on maailman toiseksi vanhin toiminnassa oleva ammattilaisseura (perustettu 1862). Ja Wrexham on maailman kolmanneksi vanhin (perustettu 1864).

Welcome to Wrexham

Hollywoodin suosikkinäyttelijä Ryan Reynolds sekä Rob McElhenney ostivat walesilaisseura Wrexhamin alkuvuodesta 2021. Welcome to Wrexham -dokumenttisarja pyörii Disney+:ssa.

Ja jotta tarina olisi uskottava, on suurimpana toiveena ja tavoitteena ollut nousu Kakkosliigaan tulevaksi kaudeksi. Ja se toteutuu.

Lauantai ottelun sankariksi nousi Wrexhamin ykköshyökkääjä Paul Mullin, joka teki toisella jaksolla kaksi komeaa maalia, ja vei joukkueensa ratkaisevaan voittoon.

Paul Mullin viimeistelee upeita maaleja

Jos video ei aukea, voit katsoa sen TÄSTÄ.
Jos video ei aukea, voit katsoa sen TÄSTÄ.
Edellinen artikkeliVideo: Mikael Soisalo sooloili komean maalin Latvian pääsarjassa
Seuraava artikkeliVideo: 18-vuotias Juho Talvitie heilutti verkkoa Belgian divarissa

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän